wrapdance


“Hur är det här?”

Simon Lagar såg på byggnaden hans vän, Stephen Clark, pekade på. Skrämmande röda och blå neonrör sprang längs fascia av en annars ofarlig gammal lagerbyggnad. Samma rören vridna i form av en tung knäppta flicka tvinna runt en stolpe. Namnet, “SATANS HÅL” var tryckt ovanför en smal dörröppning.

Subtila, var det inte.

“Ser lite klibbig,” sade Laws. Den vodka surr bleknade lite och han skulle inte ha motsatt sig väg tillbaka till hotellet, om sanningen ska fram.

“Låt oss kolla upp det,” sade Clark. “Vi kan alltid dra åt helvete, om flickorna minging.”

Efter att ha betalat ut en mindre förmögenhet bara för att få igenom dörren, tänkte lagar till sig själv.

Det var ingen idé. Konferensen var över och det var deras sista kväll i Moskva. Clark hade satt sin vodka-suddig sinne på att hitta någon smidig bit rysk totty att våndas i hans knä och skulle inte gå hem förrän uppdraget utfört.

“Kan inte vara värre än den sista platsen,” säger Stephen Morris.

Den sista platsen var faktiskt ligger i källaren på hotellet de bor på. Hotellet var en konkret monster med en bild av Vasilijkatedralen de hade döpt till Borg kuben. Den strippklubb i källaren passade det perfekt – anemiska flickor med dåliga attityder. Det faktum att de var de enda spelarna i stället borde ha sagt dem allt de behövde veta.

De lämnade efter en av flickorna gick batshit psycho på lagar. Han hade tålmodigt försökte förklara att han inte var intresserad av en privat dans när hon hade gått nötter och började skrika på honom. Lagar, normalt icke-konfronterande natur, hade varit på en förlust om hur man ska reagera. De andra alla tyckte det var festligt, självklart, men det hade åtminstone gett dem en tillräckligt bra ursäkt för att komma ur denna skit.

Då fyra av dem – Lagar, Clark, Morris och Jones – hade leds på en vild vodka-drivna gås jakt genom Moskva på jakt efter en klubb Clarks galna ryska vän hade rekommenderat. Den första taxichaufför hade tappat dem på en annan klubb – förmodligen en som gav honom ett uppdrag – som var ännu värre än den sista platsen. Den andra kunde inte förstå engelska och hade drivit dem runt i cirklar ett tag. Den tredje hade äntligen fått dem till rätt plats och förutsägbart det hade stängts.

Sedan de hade varit planlöst vandrade tillbaka gatorna i Moskva. Det var mycket sent nu och de hade alla flygningar till fånga i morgon.

“C’mon, igår kväll i Moskva,” Clark uppmanade, pekar på entrén.

Åtminstone skulle det få bort dem från gatorna, Lagar trodde. Tillbaka gatorna i Moskva under de tidiga timmarna av morgonen inte känns som den säkraste av miljöer för en liten grupp av IT-nördar. De skulle nog kunna hitta någon att få dem en taxi tillbaka till hotellet också.

Bara genom ingången var en liten foajén. Längst bort en naken tjej på rygg drogs i neonljus i hela korridoren. Trappor ledde ner genom hennes glödande utsträckt fitta, upplyst av ringar av rosa neon. Fake rök virvlade upp underifrån.

Subtila, det absolut inte.

Två stora östeuropeiska män med besättning-snitt stod bakom ett litet bord precis framför trappan. Självklart ryska maffian, Lagar trodde. Han var inte så säker på att det var en bra idé.

“Tjugo dollar,” den första sade i kraftigt accent engelska. “Kommer att få dig två drinkar inne också.”

Medan den första människan tog sina pengar den andra sa till dem att ta bort alla metallföremål och sprang en liten bärbar metalldetektor över sina kroppar.

“Friskt vågat hey,” Clark log som de betalade pengarna, passerade och gick ner för trappan. Hög musik, ett slags goth eller electro lagarna inte kunde känna igen och rök väntade dem vid botten.

“Kinky”, Clark observerade när de kom in i interiören.

Den helvetiska temat fortsatte inne med inredningen. Kedjor hängde från taket och ner väggarna. Färgskalan var främst röda och svarta. Det fanns två järnburar i hörnen av rummet, var stor nog att rymma en människa. En dold rökmaskin pumpas torris, färgade röda av ljusen, över golvet.

Temat utvidgas till tjejerna själva. Kläderna de bar var åtsittande PVC eller glänsande läder kläder, även i rött och svart, och de inte lämnar mycket till fantasin.

Och tjejerna, wow!

“Man, jag älskar Östeuropa”, säger Clark.

Lagar trodde inte att han någonsin sett en sådan samling av lämpliga fåglar som ligger på samma plats innan. Du förväntas hitta udda 9 eller 10 i de anständiga klubbar, men han hade aldrig varit på en plats där varje enskild flicka var en 9 eller 10! Normalt var han väldigt kräsen, kanske hitta en tjej som väckte hans intresse, men här hans sinne var överbelastad av val. Han visste inte var du ska leta.

Till en början var han orolig att de hade vandrat in i en S & M club av misstag, men när du tittar han kunde se insidan var klart mer lyx än fängelsehåla. Ta bort de kedjor och andra ovanliga inredning och det såg ut som alla andra strippklubb. Den allestädes närvarande stolpar stod på något upphöjda stadier. Det fanns en liten bar i hörnet. Soft läder soffor delat upp rummet i intima utrymmen och för dem som ville ha ännu mer intimitet det fanns små bås med tunga sammetsdraperier för att ge lite extra avskildhet. Och naturligtvis fanns det speglarna. Partier och massor av speglar.

Eventuella återstående tvivel togs bort på att se den verksamhet som äger rum runt om i rummet. Det fanns andra spelarna, men det var svårt att se dem förbi de nakna flickor vred sig i knät. På centrum en tjej lutade sig tillbaka mot polen och ryste i extas som en annan tjej åt henne.

“Wow,” sade Morris. “Varför inte Sergei skicka oss till denna plats istället?”

“Sly bugger är nog att hålla detta som sin hemlighet”, svarade Clark.

I fyra av dem satte sig som en elegant servitris tog sina drycker order.

Det tog inte lång tid för flickorna att komma.

Clark fick den första dansen. En lång, väl staplade blond kasta sina kläder, en snål svart läderrem och bh, och satte sig grensle Clark i soffan. Hon gned hennes stora bröst upp sin kropp och lät sitt långa blonda hår faller över hans ansikte.

Clark vände sig till lagar med ett leende på läpparna. Jävla A, mouthed han.

Sedan den blonda vände sitt ansikte tillbaka till henne så att hon kunde begrava den i hennes riklig klyvning.

Jones var borta. Han hade tagit hand om en smal brunett och gled av någonstans privat. Jones var blyg och knappt talade för det mesta, det var vanligt för honom att försvinna inom dessa typer av platser. Han skulle vara tillbaka före slutet av kvällen och medan han aldrig skulle säga vad han haft för sig att det var ganska lätt att gissa.

Det fanns en regel för nätter som denna. Ett mantra yttrades av grupper av män utomlands världen över.

Vad händer på turné … stannar på turné.

Clark, gifta i tio år och med tre barn, var insvept i yppig blondin. Den andra Steve, gifta i tre år, log glatt som en smidig, mörkhårig flicka gned hennes bröst mot hans bröst i en cirkelrörelse. Alla runt klubben var det samma som en naken flicka bredbent varje sittande man och gned hennes överkropp mot hans.

Wrap danser, Lagar trodde. Han undrade om han kunde få en dans av blondin efter att hon slutade med Clark.

När han såg sig omkring i rummet som han fick ögonkontakt med en fantastisk rödhårig. Hon var närvarande snurra runt en stolpe på en av de små stegen. Hon var klädd i en tajt läderlivstycke med snörning tillbaka som var samma eldröd färg som håret. Korta röda lädershorts och stövlar som gick upp till låren avslutat sin outfit. Hennes slanka kropp var blek, nästan vit till och med.

Hon spänner runt stången och lutade utåt så att hennes långa röda hår hängde ner från hennes kropp. Ett ben gned förföriskt mot stolpen. Hon gjorde ögonkontakt med lagar igen och log innan spinning bort.

Blondinen kunde vänta, Lagar trodde. Denna flicka var mer än bra. Hans mun kändes lite torr och han kände tungan nervöst dart in och ut mellan läpparna.

Vad har han gjort nu? Kallade han henne över? Har han måste göra en gest av något slag? Skulle han be servitrisen? Hur hade de andra killarna gjort det? Han önskade att han hade betalat mer uppmärksamhet. Flickorna verkade bara visas bredvid dem.

Och det var precis så det fungerade.

Flickan snurrade en gång, hennes flamma-färgat hår fläktade ut bakom henne, och sedan graciöst klev av scenen. Fortfarande leende och fortfarande håller ögonkontakt, hon svassade långsamt mot honom.

Han behövde inte göra någonting.

Flickan ligger högst upp i soffan bredvid honom och vände sig så hon mötte honom.

“Jag är Katja. Vad heter du?” Hon talade engelska med endast mindre spår av en accent, precis tillräckligt för att låta sexig.

“Simon”, svarade han.

“Varifrån kommer du, Simon?” En hand smekte hans bröst med långa, blodröda naglar.

“Manchester, England,” svarade han.

“Ooh, jag gillar den engelska,” flickan svarade, “så mycket … fokuserade …”

Lagar har för närvarande inriktad på swell av hennes bröst som hennes livstycket kämpade för att innehålla dem. Plötsligt medveten om att han stirrade, och att hon visste att han stirrade, såg han tillbaka på hennes ansikte, hans eget ansikte rodnad i förlägenhet. Hon log bara.

“Du har … eh … mycket bra engelska.” Så lamt, tänkte han wincing.

“Vill du ha en dans?” frågade hon. Hennes retas fingrar kröp ner till hans knä.

Och nu var det dags för den icky affärs grejer, Lagar trodde.

“Hur mycket?” frågade han.

“Tio dollar,” svarade hon.

“Visst,” Lagar svarade. Verkade som en bra affär. Du hade alltid hålla huvudet kallt om dig i dessa typer av platser men, i fråga om bedrägerier.

Flickan reste sig och stod med ryggen mot honom. Hon vände sig om och blixtrade honom ett retsamt leende innan den når upp bakom hennes rygg för att ångra sin livstycket. Det föll bort och hon vände sig sakta runt för att avslöja hennes bröst. De var två stora, fasta, mjölkvit glober. Perky bröstvårtor pekade upp mot taket. De var så perfekt Lagar undrade om de var verkliga.

Hon gick ner på knä och låt svälla i hennes bröst vila i hans knä. Han kände dem genom tyget på hans byxor och kalsonger som hon gned dem mot hans kuk.

Kände verklig nog, tänkte han. Hans kuk började styvna i byxorna.

Hon såg upp i hans ögon och log. Hennes upptagen händer fixade och smekte hans bröst. Sedan, övergripande ryggen, gled hon rätt upp hans kropp; hennes nakna bröst pressas tätt mot honom hela vägen. Högst upp stod hon upp mellan benen och sedan böjas till honom så hans ansikte trycktes in i hennes urringning. Hon vände sig från sida till sida, lekfullt buffeting Lagar ansikte med hennes bröst. Lagar gick med i spelet som han vred på huvudet och lät hans näsa nuzzle mot hennes varma kropp. Ibland hon knuffade ner tillräckligt hårt för att helt kväva sitt ansikte, så att allt han kunde andas var något kryddig doft av hennes parfym.

Till slut stod hon upp rakare och låta hennes långa röda hår falla över hans ansikte som en gardin.

“Är du tycka din dans, Simon i Manchester?” frågade hon.

Wow, jävla A var rätt på knappen, Lagar tänkte, minnet av den kryddiga doften av hennes kropp fortfarande kvardröjande i hennes näsa.

“Ja … så mycket … tack,” svarade han.

“Vill du se lite mer?” Hon lutade sig tillbaka och hakade hennes fingrar i hennes röda skinnshorts.

Uh oh, var det där avgifterna började montera upp, Lagar trodde.

Han hade inte något att oroa sig när hon knäppte upp dem och ryckte dem till golvet i en mjuk stund. Hon var helt naken nu, men lagar fick inte en chans att få en bra titt innan hon tryckte benen ihop och klev grensle honom. Hans ansikte var kvävd i bröstet igen och han kände henne torr-puckel hans ljumske med hennes nakna grenen.

Fucking A. Fucking A.

Han kunde känna en klibbighet i kalsongerna som hans kuk började sippra försats.

Hon lutade sig nära och viskade i hans öra.

“Vill du att jag ska knulla dig? Det är bara en hundra dollar.”

Lagar blev lite häpen. Flickan hade slutat vred sig i hans knä och stirrade intensivt på honom, hennes ansikte oläslig.

“Vad, här?” svarade han. Framför alla, var det han menade.

“Dina vänner verkar inte alltför störd”, sa hon och vände huvudet till där blondinen fortfarande studsade i Clarks knä. Den enda skillnaden var hans vän hade byxorna runt vristerna och hans skallighet huvudet tippades tillbaka som han grymtade i njutning.

Lagarna var chockad. Jonesey de slags väntat, han var lös i alla fall, men lagar trodde aldrig att Clark skulle gå längre än en lap dance. Han måste ha varit mer berusad på vodka än lagar trodde.

“Jag tror att alla är för … insvept betala oss någon uppmärksamhet.” Hon började knäppa upp hans skjorta. “Och dessa platser är mycket bekväma.”

Hundra dollar var verkligen inte så mycket, Lagar trodde. Och hon var jävla rykande heta.

“De har roligt. Du vill inte missa nu skulle du?” Hon log.

Hans skjorta var helt knäppte nu. Hon ligger högst upp ovanför honom med båda händerna hooked runt bältet. Väntar på honom att säga ordet.

Han blev medveten om bröllop band runt fingret och kände kval skuld. Sedan tittade han upp på flickan på huk framför honom. Han tog i den perfekta vinklar av ansiktet, den mogna svälla av hennes bröst och de eleganta kurvor av hennes kropp.

Skit i det. Han skulle aldrig få chansen att knulla någon så varmt som det någonsin igen.

Vad Marion och barnen inte reda skulle inte skada dem.

Vad händer på turné … stannar på turné.

“Visst, varför inte,” sade han.

Flickan gav en hiss och sedan slet på hans byxor i en frenesi. På bara några sekunder hade hon spände bältet, dök på knappen och sedan drog både hans byxor och kalsonger ner till vristerna.

Hon verkade lite angelägen, Lagar tänkte, lite orolig.

“Hej, hur är det med skydd … ooh.”

Han fick aldrig en chans att avsluta när hon hoppade upp i hans knä och spetsas sig på hans erektion med en slät bäcken dragkraft. Lagar drog efter andan när han kände hans kuk glida rätt in i hennes varma och extremt trånga fitta.

“Hmm, du är min nu,” sade flickan. Hennes ansikte fick en vild glöd som hon stirrade ner på honom.

“Du är lite tight,” sade Laws. Hennes vaginala väggar grep hans kuk som ett skruvstäd.

“Så min bytet inte kan fly,” flickan log.

Prey? Vad fan hade kommit över henne? Varför gjorde varje kvinna han träffade i kväll måste visa sig vara batshit psykopat? Och vad var de …

Det fanns vingar växer ut ur hennes rygg.

Lagar s tanke spårade ur helt enkelt.

Det fanns stora svarta bat vingar växer ut ur hennes rygg. Flickan stönade i glädje som hon spände dem.

Vad fan? Var det något i drycken?

Han tittade upp på hennes ansikte. Hennes bruna ögon var borta, ersatt av två bottenlöst svart pooler. Hon log i triumf.

Han hallucinerade. Var tvungen att vara vodkan. Hade vara.

“Jag är en Succubus och du …” hon rörde en blodröd klo mot näsan, “… är min underbara byten.” Inte jävla troligt, Lagar trodde. Han försökte klättra upp ur soffan, men flickan / demon var starkare och tyngre än hon såg ut. Han kunde inte röra sig oavsett hur mycket han försökte vrida och vända.

“Get off bitch!” skrek han, svänga ut på henne med knytnävarna.

Hon fångade båda sina handleder och nålas armarna tillbaka över hans huvud. Hon lutade sig över och försiktigt blåste in i hans öra.

“Det är för sent. Du är i mig”, viskade hon.

Ooo, kändes det bra. Lagar drabbades av en plötslig puls av glädje av hans fångade kuk. Hennes fitta väggar hade plötsligt utstrålade någon sorts mjuk smörjmedel och hade sugit hans erigerad kuk djupare i dem. När hon tog sig ovanpå honom han kände hans kuk glida mot hennes mjuka vaginala väggar.

“Och jag kan göra det här.”

Hennes bat vingar vikta runt honom och luften var fylld med en tung, tjock parfym. Det var samma kryddig doft han luktade tidigare, men mycket mycket starkare. När han andades in doften Lagar kände hans kropp ofrivilligt slappna av. Gentle värme fylls hans muskler och de förlorade all sin styrka. Lustfyllda bilder invaderade hans tankar och både hans andedräkt och blod snabbare i spänning.

“Det är mycket bättre,” den Succubus mumlade i hans öra. “Float i mina feromoner. Ge dig själv till mig.”

Bonelessly armarna sjunkit till hans sidor som hennes händer slutat sätter dem på väggen och istället virad runt Lagar är tillbaka i en tät omfamning. Hennes varma mun fann hans och hon mumlade i glädje som han besvarade hennes kyss. Hennes mjuka bröst pressas mot hans nakna bröst.

Aaa, kändes det så bra. Hennes fitta, nu slick med hennes safter, började glida upp och ner hans kuk.

Hennes mjuka läppar arbetade mot hans och han var oförmögen att stå emot. Han kände hennes höfter rör sig upp och ner på hans och kände hans kropp svara i natura.

Så bra. Hennes vaginala muskler drog honom djupare i henne. Så djupt han kände spetsen på hans kuk komma upp mot någon form av hinder, som om hennes vagina passagen hade krympt till en liten knopp. Som chef för hans kuk slog emot om med varje dragkraft han kände en varm klibbig vätska komma bort och pirra mot hans hud.

“Ah,” den Succubus stönade. Hon avbröt kyssen och satte sig upp i hans knä och försökte tvinga honom djupare i henne. Hennes röda klöst händer pressade ner mot bröstet.

Hon stötte hårdare och snabbare mot honom nu. Hennes bröst gungade som hennes kropp drev mot honom.

När hon kom ner hårdare och hårdare han kände huvudet på hans kuk trycka mot hindret. Den hårda kärnan började mjukna och ge som hans kuk pressas mot det. Mer varm vätska rann ner hans axel. Genom molnen av parfymerad lust mättar hans hjärna som han dunkelt insåg det kändes som något slags slutmuskel. Som hans kuk tryckte mot det han kunde känna det ger något, nästan öppna men inte riktigt tillräckligt för att erkänna sin ledamot.

Moaning med glädje den Succubus ökade hennes ansträngningar. Hon körde henne höfter ner på honom snabbare och hårdare. Hans kuk drev igenom, men inte riktigt tränga igenom det inre ringmuskel. Det försökte gripa huvudet på hans kuk med muskulösa täthet, men gled av.

Nästa stroke och han kände den interna muskeln ge. Hans kuk reste rakt igenom in i ett organ som var mjuk och hal. Den darrade obehagligt eftersom han kände sphincter resa ner längden på hans kuk tills den verkade möta öppningen av hennes vagina. Hela hans längd var uppslukat inuti någon form av squishy organ.

Den Succubus stönade i extas och sedan slutade hennes rörelser. Hon grenslade honom med hans kuk höll hårt i henne i vice liknande grepp för sphincter han just trängt.

“Det är över min underbara byte”, sade hon nöjt, gnugga en hand på hennes platta mage. “Kan du känna det? Du är i min mage.”

De organ Lagar kuk hade trätt ryckte olycksbådande. Han kände en varm vätska vidröra huden på hans medlem.

Iskalla terror tvättas genom lagar. Mage? Den fruktansvärda bilden av hans fångade kuk upplöses av magsafter dök in i hans sinne. Han började att kämpa.

Sensing sin rädsla för Succubus drog honom framåt och lindade sina ben runt honom, klämma hennes fitta ner mot hans kuk. Hennes armar avslutade famn och hon översvämmade luften igen med sin parfym.

“Slappna av”, viskade hon i hans öra. “Mina safter inte orsakar dig smärta. Feel.”

Orgeln pulserade och sprutade en tjock varm vätska runt Lagar kuk. Det var klibbig som insmickrande synd och skickade sprakande gnistor av njutning genom hans hud. Orgeln kontrakte och dess köttiga väggar masserade vätskan in i hans kuk med mjuka Smeka rörelser.

All rädsla och kämpar dräneras från lagar som hans sinne var överbelastad av känslan.

Orgeln pulsade igen skicka en ny våg av flytande njutning genom lagar kuk. Värmen sprids ut från lagar kuk och in i hans kropp.

“Inte att känna sig bra,” den Succubus viskade. Hennes orgel pulsad igen och försiktigt grep och slingrade upp längden på hans kuk.

Bredvid honom Lagar hörde frenetiska slag av kött mot kött. Det fanns också en mera organisk ljud, oangenämt vätska. Han vände sig för att se den vackra rundade röven av den väl staplade blond snabbt flytta upp och ner när hon stack hennes höfter mot Clark.

Leave a comment